Skip to content
Stemmen voor de Digitale Beste Vondstverkiezing 2020

Vanaf december zijn er het ongelooflijke aantal van 23 inzendingen geweest voor de Beste Vondstverkiezing 2020. Mooie vondsten, mooie verhalen, een keur aan foto’s en zelfs een film!!

Het is aan u om de beste vondst te kiezen!!

Spelregels
  • U mag maar één keer stemmen (uw top 3). Dubbele inzendingen worden verwijderd. De eerste telt.
  • Alleen  leden mogen een stem geven. Mensen op hetzelfde adres worden als lid beschouwd. Uit een gezin kunnen dus meer stemmen komen, maar moeten wel allemaal afzonderlijk te identificeren zijn (op naam). U mag op uzelf stemmen!
  • U moet uw top drie kiezen. De keuze die bovenaan staat is nummer 1.
  • Na het sluiten van de stemming wordt vastgesteld wie de meeste stemmen heeft gekregen en wordt vastgesteld wat de nummer 1, 2 en drie is geworden. Indien een inzending gelijk eindigt met een andere inzending dan eindigen ze op dezelfde plaats (dus bv twee tweede plaatsen en daardoor geen derde.
  • De uitslag wordt via de nieuwsbrief/website bekend gemaakt. De prijsuitreiking vindt plaats op een van de Bijeenkomsten, afhankelijk van de Coronamaatregelen

Mocht u tegen problemen aanlopen met het stemmen, dan graag een email naar Ben Flokstra. Bellen mag ook. Zie zijn telefoonnummer achterin de Geo-graaf.

Digitale Beste Vondstverkiezing 2020

Breng vanaf 3 februari uw stem uit!

De Inzendingen

U kunt stemmen op uw favorieten met het formulier onder aan deze pagina, Om technische redenen zijn in het formulier de inzendingen alleen tekstueel weergegeven, ook is het niet mogelijk rechtsstreek vanuit de detailpagina’s van een inzending een stem uit te brengen. Om het stemmen te vereenvoudigen zijn daarom hieronder nogmaals alle inzendingen in het klein weergegeven. Door met de muis boven de foto te bewegen (hoover) ziet u wie de inzender is en door op de foto te klikken kunt u de detailpagina nog eens bekijken .

Volgorde: moment van inzending. De eerste inzending staat als eerste.

Stemmen voor de Digitale Beste Vondstverkiezing 2020

Digitale Beste Vondstverkiezing 2020

Breng vanaf 3 februari uw stem uit!

Back To Top