Skip to content

Afdelingsbijeenkomsten

Vanaf september willen wij weer als afdeling bij elkaar komen. Helaas is het nog niet mogelijk in het museum Hofland, maar we kunnen wel terecht in het verenigingsgebouw van de IJsbaan, De Geerenweg 16 in Baarn. Daar waren we ook vorig jaar één keer in september. We beginnen op  maandag 27 september (let op: dit is de 4e maandag, de 3e was helaas al bezet).  Aanvang 20.00 uur.

Tegenover het gebouw ligt een groot parkeerterrein

In dit gebouw is een grote ruimte waar we met zo’n 40 personen op 1.5m afstand van elkaar bijeen kunnen komen. Gemiddeld komen er zo’n 30 leden/gasten.  Er is onlangs een geheel nieuw ventilatiesysteem geplaatst, verder zijn er 5 toiletten, koffie/thee voorziening, deuren kunnen worden opengezet, etc.

Op 27 september zal Piet van Kalmthout een lezing geven: “Laurion, Geologie en mineralen uit de mijnen en uit de loodslakken”

De afdelingsbijeenkomst in oktober is op maandag 25 oktobere (let op: dit is ook op de 4e maandag i.v.m de herfstvakantie), in het verenigingsgebouw van de IJsbaan in Baarn. Dan staat de Beste Vondstverkiezing en een verloting op het programma.

Back To Top