skip to Main Content

Stand van zaken excursies

Het Coronavirus heeft helaas grote invloed op onze geplande excursies in het voorjaar.

Wij moeten een aantal excursies gaan annuleren. Er zullen ook excursies verplaatst worden naar het najaar. Veel mensen hebben zich erop verheugd, dagen vrij gepland en sommigen hebben vliegtickets geboekt naar Bulgarije. De leden van de excursiecommissie hebben veel tijd en energie gestoken in de voorbereidingen. Het is natuurlijk erg jammer dat dit allemaal zo loopt. Maar er is niets aan te doen.

Wij moeten allemaal door deze crisis heen en onze gezondheid is belangrijker dan een dag of een paar dagen fossielen of mineralen zoeken. Er komen ook weer betere tijden aan. We zijn al aan het kijken welke excursies er in het najaar georganiseerd kunnen worden.

Mineralenexcursies

Mineralenexcursie Bulgarije 11 t/m 18 mei
De excursie naar Bulgarije in mei gaat niet door. De excursiecommissie gaat overleggen met de deelnemers om te kijken of deze reis verplaatst kan worden.

Mineralen excursie Sauerland 12 t/m 14 juni
Deze excursie gaat in een aangepaste versie in principe door. Er is besloten om de excursie in te korten naar 1 dag. Het is namelijk wegens organisatorische redenen nu haast onmogelijk om een 3 daagse excursie voor te bereiden.

Op zondag 14 juni gaan wij naar Hohen Limburg. Deelnemers krijgen t.z.t. nadere informatie.

Fossielenexcursies

Fossielenexcursie Markelo 17 april
Deze excursie gaat niet door ivm de genomen maatregelen van de overheid. De excursie gaat verplaatst worden naar het najaar.

Fossielen excursie Tsjechië 27 april t/m 1 mei
Deze excursie was al afgelast. Er wordt gekeken met de gids of deze excursie verplaatst kan worden naar september.

Fossielen excursie Grindgroeve L’orty en K/P grens Geulhemmergroeve 20 juni
Deze excursie gaat in principe door.

De deelnemers van de excursies die geannuleerd zijn krijgen hun inschrijfgeld terug.

Voor de excursies in juni is het belangrijk dat u de nieuwsbrief in de gaten houdt. Wij weten niet hoe alles zich verder gaat ontwikkelen m.b.t. de Coronacrisis. Deelnemers zullen goed op de hoogte worden gehouden.

Back To Top