skip to Main Content
Excursies

Op deze site kunt u zich aanmelden voor de excursies. Nadat u het aanmeldingsformulier heeft ingevuld krijgt u aansluitend de bevestiging van de aanmelding. Later volgt per e-mail de definitieve bevestiging van de deelname, nadat duidelijk is dat er voldoende plaats is en na de betaling van de kosten. Door ondertekening van een deelnemerslijst bij de start van een excursie verklaart de deelnemer zich er van bewust te zijn dat deelname aan de excursie op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen risico en volgens het gestelde in het excursiereglement geschiedt. De deelnemer moet een een individuele aansprakelijkheidsverzekering hebben.

In het verleden is gebleken dat sommige excursies erg populair zijn (met name fossielenexcursies). Hierdoor is het mogelijk zijn dat niet iedereen mee kan. Over het algemeen zoeken we bestemmingen waar het aantal deelnemers minder belangrijk is, maar soms kan het zo zijn dat om praktische redenen het aantal deelnemers beperkt is. Het is voor deze excursies dus zaak zich tijdig aan te melden. Hiervoor hanteren we het standpunt dat het moment van inschrijven leidend is, zolang de betaling binnen enkele dagen is voldaan. Om iedereen de kans te geven zich tijdig aan te melden en zich daarop voor te bereiden wordt het moment van inschrijven aangegeven via de Geo-graaf.

Als een excursie volgeboekt is hebben leden van NGV afdeling Utrecht en ’t Gooi voorrang boven niet leden ondanks of een niet lid zich eerder heeft aangemeld. U kunt zich hier als lid opgeven.

Hesjes
Tegenwoordig  is het in veel werkende groeves verplicht bij een bezoek een oranje reflecterend veiligheidshesje te dragen. Ook in andere groeves doen we dit voor herkenning. De excursiecommissie heeft nog veiligheidshesjes met een aantrekkelijk clublogo er op in voorraad. Deze kunnen tegen kostprijs, 5 Euro, tijdens een excursie worden gekocht.

Het reglement en voorwaarden kunt u hier vinden: Reglement en voorwaarden

U kunt het reglement ook downloaden (300Mb)

Programma najaar 2018

U kunt zich vanaf 30 juni 17:00 opgeven voor de excursies.

Excursie Sauerland of Bebertal en Flechtingen

31 augustus t/m 1 september

Lees meer

Mineralenexcursie Thuringen

15 t/m 18 oktober 2018

Lees meer
Strand bij Luc-sur-Mer

Fossielenexcursie naar Normandië

20 t/m 22 oktober 2018

Lees meer
Afgesloten programma voorjaar 2018

Fossielenexcursie Maasvlakte

17 maart 2018
Lees meer

Fossielenexcursie naar Eben Emael en de mijn van Blegny

7 april 2018 (onder voorbehoud) Maximum aantal inzendingen bereikt u komt op de wachtlijst.

Lees meer

Mineralenexcursie naar de groeves in Bebertal en Flechtingen

20 t/m 22 april 2018

Lees meer

Fossielenexcursie Test

30 april t/m 4 mei 2019

Lees meer

Mineralenexcursie naar Slowakije en Hongarije

28 mei t/m 2 juni

Lees meer
Een impressie van eerdere excursies
Back To Top