Paleotime

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 13/11/2016
10:00 - 17:00

Locatie
Remysite


Op zondag 13 november 2016 organiseert Hona vzw in samenwerking met forum Fossiel.net, de Paleobiologische Kring en Geologische Vereniging Limburg hét grootste paleontologische evenement van de Benelux, genaamd PaleoTime op de Remysite in Wijgmaal nabij Leuven (Remylaan 4b, 3018 Wijgmaal, België).

Adres: Remylaan 4b, 3018 Wijgmaal (Leuven), België.

Bereikbaarheid

Met de auto: Autostrade E314 Leuven-Lummen, afrit 20 Wilsele – Kessel-Lo. Komende vanuit Leuven: aan de afrit links opdraaien. Komende vanuit Lummen: aan de afrit rechts opdraaien (richting Wilsele). Na 200m aan de verkeerslichten rechts afslaan (Aarschotsesteenweg, N19). Na 1.8 km aan de volgende verkeerslichten (aan EURO nachtwinkel, wegwijzer Wijgmaal) links inslaan (Weggevoerdenstraat). Blijven volgen tot net voorbij de spoorwegovergang. Parking zoeken. PaleoTime vindt u in het grote rode gebouw het dichtst bij de spoorweg (zie foto).

Parking is er zowel rechtover de ingang van het beursgebouw, aan de overkant van de straat en aan weerszijde van het station van Wijgmaal (50 m).

Reistijd: Vanuit Antwerpen: 45 min, vanuit Gent: 55 min, vanuit Luik: 45 min, vanuit Brussel: 20 min.

Met de bus: Neem vanuit Leuven bus 5 en stap af aan halte Wijgmaal Station, rijstijd: 20 min.

Met de trein: Stoptrein Leuven-Mechelen, halte Wijgmaal. Vertrekkende vanuit Leuven: 1e stopplaats (4 min), Vertrekkende vanuit Mechelen: voorlaatste halte.

Toegang
De toegang tot PaleoTime inclusief de PaleoTime Lectures is volledig gratis. Ook de parking is gratis. Echter, het organiseren van PaleoTime kost natuurlijk handenvol geld, o.a. de huur van de zaal, de huur van tafels, het maken van reclame…PaleoTime wil vooral een educatief en non-commercieel evenement zijn en blijven, en is daarom volledig afhankelijk van de vrije bijdragen van de standhouders, de vrije bijdragen van de bezoekers en de opbrengst van de verkoop van drank en eten (aan democratische prijzen) in de cafetaria. Steun PaleoTime met uw komst op zondag 13 november. Indien u nog mensen kent die mogelijks interesse hebben in PaleoTime, gelieve hun deze email door te sturen. Dank bij voorbaat.

Meer info op : www.hona.be en de PaleoTime facebookpagina (https://www.facebook.com/defossielenbeurs/)